Δυναμικές ιστοσελίδες

για ξενοδοχεία, βίλες, διαμερίσματα, διαχειριστές τουριστικών προορισμών και παραθεριστικών καταλυμάτων

- Οικονομικές συνδρομές
- Μηνιαία ή ετήσια συνδρομή.
- Πληρωμή με Paypal, κάρτες.
- Online παραγγελία με -10%

Κατασκευή ιστοσελίδας

Δημιουργούμε γρήγορες και φιλικές προς την Google ιστοσελίδες, ιδανικές και για κινητές συσκευές. Σχεδιάζουμε τα εικαστικά με πρωτότυπα θέματα (templates) και πρωτοποριακές τεχνικές. Και κάτι σημαντικό: Σας δίνουμε δωρεάν το Hosting (πακέτο φιλοξενίας). Εσείς χρειάζεται μόνο να μας δώσετε το όνομα της ιστοσελίδας (domain name). Έτσι πετυχαίνετε μείωση του κόστους κατασκευής και λειτουργίας της ιστοσελίδας σας.

Σε ποιόν απευθύνεται;

Ιδανικό λογισμικό κατασκευής δυναμικών ιστοσελίδων για ξενοδοχεία, βίλες, διαμερίσματα, διαχειριστές τουριστικών προορισμών και παραθεριστικών καταλυμάτων.

Γρήγορη κατασκευή

Η κατασκευή της ιστοσελίδας διαρκεί από 10 έως 25 ημέρες.

8000+ πρότυπα

Ποικιλία εικαστικών θεμάτων και πρότυπα σελίδων με βάση τις πιό πρόσφατες τάσεις σχεδιασμού ιστοσελίδων με πολλές επιλογές προσαρμογής.

Ιδανικό για κινητές συσκευές

Αυτόματη προσαρμογή σε όλες τις κινητές συσκευές για μεγαλύτερη επισκεψιμότητα.

Δωρεάν πακέτο φιλοξενίας

Δεν χρειάζεται να παραγγείλετε σε κάποιον πάροχο κάποιο πακέτο φιλοξενίας, γιατι σας το προσφέρουμε δωρεάν.

Πολύγλωσση προβολή

Η κατασκευή της ιστοσελίδας γίνεται σε πολλαπλές γλώσσες, ανάλογα τις αγορές που απευθύνεστε.

Αύξηση της κατάταξης στις μηχανές αναζήτησης

Οι ιστότοποι που δημιουργούνται με λογισμικό δημιουργίας ιστοτόπων είναι 100% φιλικοί προς κινητά σύμφωνα με το Google Test.

Φιλικό στο Google

Επιπλέον, αν θέλετε να δοκιμάσετε την πιο πρόσφατη πρωτοβουλία Google AMP (Accelerated Mobile Pages) - την υποστηρίζoυμε και αυτήν!

Προσθήκη Live Chat

Εάν επιθυμείτε να επικοινωνείτε άμεσα με τους επισκέπτες της ιστοσελίδας σας, τότε ενσωματώνουμε την λήψη  μηνυμάτων από τους πελάτες σας σε Telegram, WhatsApp, Viber, Messenger, Discord, Signal.

Προηγμένη τεχνολογία

Το λογισμικό βασίζεται πλέον στις πιο πρόσφατες εκδόσεις του Bootstrap και του Google AMP (Accelerated Mobile Pages).

Ασφάλεια με https://

Το όνομα της ιστοσελίδας (domain name) το ρυθμίζουμε με μία επιπλέον βαθμίδα ασφαλείας, την SSL (Secure Sockets Layer), και μάλιστα χωρίς κόστος.

Επεξεργαστής κώδικα

Εάν ο ιστότοπός σας απαιτεί βαθύτερη προσαρμογή, χρησιμοποιούμε Επεξεργαστή κώδικα δηλ. κωδικοποιούμε το HTML/CSS του ιστότοπού σας.

Πληθώρα ενσωματώσεων

Από τα κοινωνικά δίκτυα Facebook, Disqus, Twitter, Instagram, TikTok, κοινωνικά σχόλια, υποστήριξη YouTube και Vimeo, Γραμματοσειρές Google, Χάρτες, Analytics, PayPal, SoundCloud, Προοδευτικές εφαρμογές Ιστού, εικονίδια και πολλά άλλα εργαλεία.

Λειτουργίες ηλεκτρονικού εμπορίου

Εάν χρειάζεται να πουλήσετε αγαθά ή υπηρεσίες μέσω του ιστότοπού σας, η επέκταση SmartCart μπορεί να σας βοηθήσει - εύκολη ενσωμάτωση με Paypal και Stripe.

Οικονομικά πακέτα

Προκειμένου να μειώσουμε το κόστος κατασκευής προσφέρουμε πολύ οικονομικά πακέτα με μηνιαίες ή ετήσιες συνδρομές.

Έλεγχος κειμένων με τεχνητή νοημοσύνη

Τα κείμενα της ιστοσελίδας τα ελέγχουμε μέσω τεχνητής νοημοσύνης, ώστε να πετυχαίνουμε την καλύτερη δυνατή αναγνωρισιμότητα στο google.

Κοινωνικά δίκτυα

Το λογισμικό προσφέρει διάφορες επεκτάσεις ροών κοινωνικής δικτύωσης: μπορείτε να προσθέσετε τη ροή Instagram, TikTok, τις τελευταίες αναρτήσεις στο Facebook και το Twitter απευθείας στον ιστότοπό σας!.

Μοναδικά εικαστικά

Το λογισμικό προσφέρει μια τεράστια συλλογή από 9000+ μπλοκ ιστοτόπων, πρότυπα και θέματα με χιλιάδες ευέλικτες επιλογές. Συνδυάζουμε μπλοκ από διαφορετικά θέματα και  δημιουργούμε ένα μοναδικό μείγμα.

Μερικά από τα έργα μας...

για πελάτες μας στην Ελλάδα

Σας κινήσαμε το ενδιαφέρον;

Κάντε κλικ στο chat για άμεση επικοινωνία!


+30 697 671 3377
  • Δευ – Παρ: 9:00-18:00

© Copyright 2024 All in One is a Label from A.S. ELA TOURISM TECHNOLOGIES LTD - All Rights Reserved